Pohádka Čertův poklad

Představení proběhne v oba dva dny v časech 10:00. 14:00 a 15:15, představení vás zavede ze zámeckého nádvoří až do hlubin sklepů do dračího doupěte. 

Rezervace je nutná, můžete ji uskutečnit na tel. 604 381 520 nebo na emailu agentura.veronika@centrum.cz

vstupné: 110,- Kč

délka představení: 60min

Děti milují čtení a vyprávění pohádek, ale ještě raději jsou reálnou součástí pohádky a to přímo na opravdovém zámku. Náš projekt je ojedinělý v tom, že se pohádka nehraje klasicky na jednom podiu, ale děti procházejí okolím zámku a zamíří též do sklepení, kde  se odehrává děj našich příběhů. Srdečně Vás zveme na veselou pohádku Čertův poklad, která se odehraje na nádvoří a Dračí sluji( sklepení) zámku Hrádku u Nechanic. Podium i hlediště bude zastřešené, takže se akce koná i za nepříznivého počasí.

Princezna Jasmína netrpělivě očekává svého ženicha, a protože chce poznat jeho pravou povahu, vymění se se svou služkou Žofií. Podobný nápad však dostane i princ a jeho sluha. A aby toho ještě nebylo málo, všichni se dozvídají, že pan král před lety slíbil princeznu drakovi za ženu. Kdo je pravý hrdina a kdo má upřímné srdce se dozvíte v této veselé pohádce.